MV.DERYA BAKBAK, AK PARTİ İL VE İLÇE TEŞKİLATI İLE KIYMETLİ ÇİFTÇİLERİMİZ İLE BİRARAYA GELDİK.

Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Derya BAKBAK, Gaziantep İl Başkan Yardımcılarımız ve Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanımız Ramazan ANALIK ile birlikte Nurdağı Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, kıymetli çiftçilerimiz ile bir araya geldik, sorunlarını ve taleplerini dinledik.

AK PARTİ GAZİANTEP MV.DERYA BAKBAK VE AK PARTİ İL VE NURDAĞI İLÇE YÖNETİMİ İLE BİRARAYA GELDİK

Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Derya BAKBAK, Ak Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcılarımız ve Ak Parti Nurdağı İlçe yönetimimiz ile bir araya geldik. 2023 hedeflerimiz ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde durmak yola devam. 🇹🇷

YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISI

Şırnak'da yapılan Yerel yönetimler bölge toplantısının ikinci günündeyiz..

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ VE BERABERİNDEKİLERİN BELEDİYEMİZE ZİYARETLERİ

Gaziantep Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Arif Özaydın'ı, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ayşe Balat’ı, Nurdağı Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. dr. Muhammed Ali Gündeşli ve Nurdağı Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Pınar Avşaroğlu’nu belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

KIYMETLİ BASINIMIZIN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYOR ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Her şartta ve durumda halkımızı doğru ve hızlı şekilde bilgilendiren, toplumun gören gözü, duyan kulağı olan, ilkeli ve dürüst gazeteciliği kendine ilke edinmiş kıymetli basın mensuplarımızın #21EkimDünyaGazetecilerGünü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

SAKÇAGÖZÜ MAHALLESİ MERKEZ CAMİ AÇILIŞI

“Kim, (Allah rızası için) bir mescit yaparsa, Allah da ona (cennette) onun benzerini yapar.” Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Sakçagözü Merkez Camii Yapımın’da desteklerini esirgemeyen Hamidiye Mahallemizin Kanaat Önderlerinden, Büyüğümüz, Hayırseverimiz Sayın Kutlubay Ailesine, Nadir Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sahibi Sayın İsmail Tekağaç’a Sakçagözü Mahallemizdeki hayırsever hemşehrilerimize ve tüm hayır sahiplerine şükranlarımı sunuyorum.

UÇAR VE CANDEMİR AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hamidiye Mahallemiz de ikamet eden Belediye Meclis üyemiz Turan Candemir’in amcası Beşir Candemir ve Güneykışla Mahallemizde ikamet eden Ali Uçar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhumlara Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Önek için okutulan mevlid programına katıldık.

Kaymakamımız Sayın Sinan Korkmaz ile birlikte 2019 yılın da Mardin'in Derik ilçesi kırsalında hain terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Önek için okutulan mevlid programına katıldık. Kahraman Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun.🇹🇷