Belediyemiz ve Playland organizasyonunda düzenlenen 1. Çocuk Festivali

Her şey çocuklarımız için… Belediyemiz ve Playland organizasyonunda düzenlenen 1. Çocuk Festivaline katılarak çocuklarımızın sevinçlerine ortak olduk, gönüllerince eğlendirdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her zaman böyle güzel organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Halk Ozanımız Gül Ahmet Yiğit ve Aşıklar Şöleni.

Belediyemiz destekleriyle ve Nurdağı Yörük - Türkmen Vakfı iş birliğinde düzenlenen Halk Ozanımız Gül Ahmet Yiğit ve Aşıklar Şölenine MHP Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ali Muhittin Taşdoğan’ın katılımıyla iştirak ederek, kutlamaları çoşkuyla gerçekleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Ramazan şenliklerinin vazgeçilmezlerinden olan geleneksel Hacivat ve Karagöz gölge oyunu

Çocuklar dünyanın en büyük serveti, bugünün yarını, yarının umutlarıdır… Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz iş birliğinde Ramazan şenliklerinin vazgeçilmezlerinden olan geleneksel Hacivat ve Karagöz'ün gülümseten sohbetlerinin olduğu gölge oyununu çocuklarımızla buluşturduk.

Çağdaş Meddah gösterisi "Eyvah Nadir" adlı komedi tiyatro oyununu

Belediyemiz tarafından organize edilen, Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından Çağdaş Meddah gösterisi "Eyvah Nadir" adlı komedi tiyatro oyununu Şamil Tayyar Kültür Merkezi’nde hemşehrilerimizle buluşturduk. Nurdağı Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek.

2022 Yılı Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri

ESAT KABAKLI HALK KONSER

30 Ağustos Zaferlerimizi hemşehrilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutladık.

📍Nurdağı Büyükşehir Parkı Bu akşam muhteşem bir program gerçekleştirip, hem Malazgirt hem de #30Ağustos Zaferlerimizi hemşehrilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutladık. Bu vesileyle tarihi kutlu zaferlerle dolu aziz milletimizin #30AgustosZaferBayramı’nı yürekten kutluyorum. 🇹🇷

Belediyemizin Destekleriyle “Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız” Grubu işbirliği ile düzenlenen Nurdağı’lı Çocuklarımızın toplu sünnet şölenini hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Tüm ailelerimizi tebrik ediyor, sünnet olan yavrularımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.