Bal ve Teke ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımız Hasan Teke’nin oğlu Mustafa Emre ile Hemşehrimiz Kadir Bal’ın kızı Gönül hanımefendinin nikah törenine katılarak şahitlik ettik. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Bal ve Teke ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Aşure Günümüz Mübarek olsun.

Valimiz Sayın Davut Gül ve Kaymakamımız Sayın Eşref Akça ile birlikte İçerisu Mahallesi’nde gerçekleştirilen Aşure etkinliğine katılarak hemşehrilerimize aşure ikram ettik. Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, bolluk ve bereketin simgesi #AşureGünümüz Mübarek olsun.🤲🏻

Lütfi Gürcan ve Hüseyin Gürcan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk.

İlçe Başkanımız Ramazan Analık, Belediye Başkan Yardımcımız ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte hakkın rahmetine kavuşan Lütfi Gürcan ve Hüseyin Gürcan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhumlara Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Kaymakamımız Sayın Eşref Akça, Hayırseverlerimiz ve Kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla Bahçelievler Mahallemizde Hacı Murat Yıldırım Camii inşaatı temel atma programını gerçekleştirdik. Camii yapımında emeği geçen herkese teşekkür eder, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Hisar Mahallemizde selde meydana gelen bozulan yolları yerinde inceledik

Hisar Mahallemizde selde meydana gelen bozulan yolları yerinde inceledik, en kısa zaman içerisinde yeniden yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Sakçagözü Mahallemizi ziyaret ederek, yapacağımız Yeni “Pazar Yeri” alanında incelemelerde bulunduk. #GönülBelediyeciliği

Şatırhüyük Mahallemizde hemşehrilerimiz ile bir araya geldik sorunlarını ve taleplerini dinledik.

Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ali ŞAHİN ve İlçe Başkanımız Ramazan Analık ile birlikte Şatırhüyük Mahallemizde Ali ŞİLFİKİR’in sene-i devriyesi mevlid-i şerif programına katıldık. Beraberinde kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, sorunlarını ve taleplerini dinledik.

Oto Galerici esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik.

Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ali ŞAHİN ve İlçe Başkanımız Ramazan Analık ile birlikte ilçemize en önemli katma değer katanlar arasında yer alan Oto Galerici esnafı ile bir araya gelerek faaliyetleri hakkında bilgi aldık, sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik.

Sevgi Sevinç Danışmanlık Merkezi iş yerinin açılışını gerçekleştirdik.

Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ali ŞAHİN ve İlçe Başkanımız Ramazan Anlık ile birlikte Sevgi Sevinç Danışmanlık Merkezi iş yerinin açılışını gerçekleştirdik. İş yerinin ilçemize ve iş yeri sahibine hayırlı olmasını diliyor, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.