TAYİN OLMASI DOLAYISIYLA KAYMAKAMIMIZ EŞREF AKÇA'YA VEDA PROGRAMI.

2 yıl süresince ilçemizde görev yapan Kaymakamımız Sayın Eşref Akça’nın Kilis Musabeyli Kaymakamlığına tayin olması dolayısıyla düzenlediğimiz vedalaşma programını gerçekleştirdik. Birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğum adil, dürüst, azmi, heyecanı, samimiyeti ve muhabbetleriyle Halkımızın gönlüne taht kuran, Nurdağımıza yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı Kaymakamımız Sayın Eşref Akça’ya teşekkürlerimi sunuyor, yeni görevinde ve yaşamında başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Malazgirt ve #30Ağustos Zaferlerimizi hemşehrilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutladık.

📍Nurdağı Büyükşehir Parkı Bu akşam muhteşem bir program gerçekleştirip, hem Malazgirt hem de #30Ağustos Zaferlerimizi hemşehrilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutladık. Bu vesileyle tarihi kutlu zaferlerle dolu aziz milletimizin #30AgustosZaferBayramı’nı yürekten kutluyorum. 🇹🇷

‪#30AgustosZaferBayramı ‬ ‪programları kapsamında çelenk sunma törenindeyiz. ‬

‪#30AgustosZaferBayramı ‬ ‪programları kapsamında çelenk sunma törenindeyiz. ‬ ‪Beraberinde şehitler mezarlığını ziyaret ederek şehitlerimizi dua ile andık.‬ ‪Başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.‬

İncegedik Mahallemizi ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledik..

İncegedik Mahallemizi ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledik.. İncegedik Mahallemizde devam eden çalışmalarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. #NurdağıDeğişiyor

Şatırhüyük Mahallemizi ziyaret ederek, kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, sorun, talep ve önerilerini dinledik. Mahallemiz için yapacağımız yeni çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Nurdağımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. #NurdağıDeğişiyor

Kartal, Terken, İkiz Kuyu ve Bakırcan Mahallerimizi ziyaret ettik

Belediye Meclis üyelerimiz ve Belediye Personellerimiz ile birlikte Kartal, Terken, İkiz Kuyu ve Bakırcan Mahallelerimizi ziyaret ettik, kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, talep ve önerilerini alıp, yapacağımız hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

BELEDİYEMİZİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN SÜNNET ŞÖLENİ

Belediyemizin Destekleriyle “Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız” Grubu işbirliği ile düzenlenen Nurdağı’lı Çocuklarımızın toplu sünnet şölenini hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Tüm ailelerimizi tebrik ediyor, sünnet olan yavrularımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

Gençlerimize iki cihan saadeti diliyor, ailelerini tebrik ediyorum.

Ezgi Toklucu & Salman Kara - Gülizar Özkan & Nuri Er - Meryem Merve Atmaca & Mikail Altıntaş çiftlerimizin nikah akdini gerçekleştirdik. Kurdukları bu yuvada gençlerimize iki cihan saadeti diliyor, ailelerini tebrik ediyorum.