AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, AK PARTİ NURDAĞI VE İSLAHİYE TEŞKİLATIMIZLA BİR ARAYA GELDİK.

24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekilimiz, AK Parti MKYK Üyemiz Sn. Şamil Tayyar ve İl Başkan Yardımcılarımız ve ilçe başkanımız Ramazan Anlık ile beraber İslahiye ve Nurdağı İlçe Teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize durmak yok yola devam.. Birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.

DİŞ HEKİMİ OKAN YILDIZ'IN NİKAH AKDİNE ŞAHİTLİK ETTİK.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Fırat GÖRGEL, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin GÜNGÖR, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Necati OKAY ile birlikte İlçemizin sevilen Diş Hekimi Okan YILDIZ’ın Kahramanmaraş’ta düzenlenen düğün törenine katılarak nikah akdine şahitlik ettik. Genç çiftimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Tandırlı Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Türkoğlu Belediye Başkanı Sn. Osman Okumuş’u makamında ziyaret ettik.

Türkoğlu Belediye Başkanı Sn. Osman Okumuş’u makamında ziyaret ettik. Akabinde Türkoğlu Kaymakam Vekili Sn. Mahmut Hersanlıoğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sn. İmran Kılıç ,Türkoğlu Belediye Başkanı Sn. Osman Okumuş ile birlikte işyeri açılış programlarına katıldık.

GİRİŞİMCİ KADIN ÇİFTÇİLERİMİZE TAVUK DAĞITIMI

Gaziantep Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Nurdağı'mızın çalışkan, üreten çiftçilerine; Yumurtlama oranı yüksek atak-s türü tavuklarını kadın çiftçilerimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Ak Parti 24,25,26 Dönem Gaziantep Milletvekilimiz Ak Parti MKYK Üyemiz Sayın Şamil Tayyar ve MHP Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ali Muhittin Taşdoğan’ın katılımlarıyla dağıtım programını gerçekleştirdik. Kadın çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.👏

Kaymakamımız Sayın Eşref Akça birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde geçirebilmeleri amacıyla Nurdağı Belediyemiz tarafından düzenlenen ücretsiz “Yaz Spor Okulu” açılışını gerçekleştirdik. Her fırsatta olduğu gibi gençlerimizin ve sporun her zaman destekçisi olacağız.

“İyilik Hareketi” kampanyasının Neferleri ile bir araya geldik.

13 Gönüllü Öğretmenimizin başlattığı Kaymakamlığımız ve Belediyemizin destek verdiği “İyilik Hareketi” kampanyasının Neferleri kıymetli öğretmenlerimizle ve sokakta yaşayan dostlarımıza mama desteğinde bulunan destekçilerimiz ile Şamil Tayyar Kültür Merkez’inde bir araya geldik. "Hayvan Dostu Belediyecilik" anlayışıyla sokakta yaşayan dostlarımızın yardımcısı ve gönüllülerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli hocamızı makamında ziyaret ettik. Göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.