ŞAMİL TAYYAR, OSMAN TOPRAK VE BERABERİNDEKİLER İLE MORİNGA EVİNE ZİYARET.

AK Parti MKYK Üyemiz Sn. Şamil Tayyar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Osman Toprak, İslahiye Belediye Başkanımız Sn. Kemal Vural, Ak Parti İslahiye İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Arslan, Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanımız Sn. Ramazan Analık, Ak Parti Nurdağı ve İslahiye teşkilatlarımız ile bir araya geldik.

Ekiplerimiz ve İtfaiye Ekiplerimiz ile birlikte olası Orman yangınlarına karşı 7/24 hazırız.

Nurdağı Belediyesi olarak Araç ve Ekiplerimiz ile, İtfaiye Ekiplerimiz ile birlikte olası Orman yangınlarına karşı 7/24 teyakkuz halindeyiz. Yangınlara karşı sadece kendimiz dikkat etmekle kalmayalım çevremizdeki insanları’da uyaralım.. Unutmayalım #YangınıÖnle'mek elimizde..

NURDAĞI ESKİ MHP İLÇE BAŞKANI HACI COŞKUN'A BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ.

Milletvekilimiz Müslüm Yüksel, İlçe Başkanımız Ramazan Analık ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Osman Toprak ile birlikte; Kıymetli galerici esnaflarımızdan Hacı Çoşkun’un hakkın rahmetine kavuşan Babası Merhum Hasan Çoşkun amcamız için taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

MV. MSLÜM YÜKSEL VE B.Ş. BLD. BŞKN. YRD. OSMAN TOPRAK İLE NURDAĞI BLD. YAZ SPOR OKULUNA ZİYARET

Milletvekilimiz Müslüm Yüksel, İlçe Başkanımız Ramazan Analık, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Osman Toprak ile birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için düzenlediğimiz Nurdağı Belediyesi Yaz Spor Okulunu ziyaret ederek, gençlerimiz ile bir araya geldik.

İlçemizde yapımı devam çalışmaları yerinde inceledik.

Gaziantep Ak Parti Milletvekilimiz Sn. Müslüm Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Osman Toprak, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Mehmet Karayılan, İşkur Gaziantep İl Müdürü Sn. Siraç Ekin ile birlikte İlçemizde yapımı devam çalışmaları yerinde inceledik.

“NURDAĞI BİBERİNE DEĞER KATAN KADINLAR” SERTİFİKA TÖRENİ

Gaziantep Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Müslüm Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Sayın Osman Toprak, Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Mehmet Karayılan, İşkur Gaziantep İl Müdürü Sayın Siraç Ekin ve Kurum müdürlerimizin katılımlarıyla; “NURDAĞI BİBERİNE DEĞER KATAN KADINLAR” projesi kapsamında kurs gören çiftçi kadınlarımıza sertifika dağıtım törenini gerçekleştirdik. Proje kapsamında emeği geçen tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İncirli Mahallemizi ziyaret ettik Sosyal Tesis ve Taziye Evi yerini belirledik.

Belediye Meclis üyelerimizle ile birlikte İncirli Mahallemizi ziyaret ettik, kıymetli hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini dinledik, beraberinde mahallemize yapacağımız Sosyal Tesis ve Taziye Evi yerini belirledik. Nurdağımıza ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Şehidimiz Ferdi Polat'ın kardeşi Can Polat'ın düğün merasimine katıldık

Valimiz Sayın Davut Gül Kaymakamımız Sayın Eşref Akça ve İl Jandarma Komutanı Albay Sayın Hüseyin Bekmez ile birlikte Şehidimiz Ferdi Polat'ın kardeşi Can Polat'ın düğün merasimine katıldık