HÜRRİYET GAZETESİNDE YAYINLANAN HABERİMİZ

http://www.hurriyet.com.tr/ogrenciler-muzik-gosterisinde-eglendi-40707889  Kadir ÇELİK/NURDAĞI (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in Nurdağı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilkokul öğrencileri 'Minyonlar Müzik Gösterisiyle' doyasıyla eğlendiler.

Nurdağı Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle İlkokul öğrencilerine sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla tiyatro ile buluşturdular. Nurdağı Belediyesi Kullar Kültür Merkezinde sahne alan Minyonlar Müzik gösterisini yaklaşık 250 öğrenci izlerken, oyun sırasında öğrenciler keyifli anlar yaşadı. ilk kez bir tiyatro izlemenin heyecanını yaşayan öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Yıldırıra teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ise "geleceğimizin temsilcisi çocuklarımızın sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerine katkı sunmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi desteğiyle hayata geçirilen etkinliğin farklı projelerde devam edecek " dedi.