REFERANDUM SONRASI AK PARTİ GENEL SEKRETERİ ABDULHAMİT GÜL VE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN'DEN İLÇEMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK PARTİ GENEL SEKRETERİ AYNI ZAMANDA GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ SN. ABDÜLHAMİT GÜL, AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI SN. EYÜP ÖZKEÇECİ, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. FATMA ŞAHİN VE BERABERİNDEKİLER İLE BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDEREK, YAPILAN VE DEVAM EDEN  ÇALIŞMALAR HAKKINDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. MEHMET YILDIRIR’DAN BİLGİ  ALDILAR. SONRASINDA İSE AK PARTİ NURDAĞI İLÇE TEŞKİLATI, MUHTARLAR VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK SORUN VE SIKINTILARINI DİNLEDİLER. GEÇTİĞİMİZ HAFTA YAPILAN ‘’ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN HALK  OYUNA SUNULMASI’’ REFERANDUMUNDA HALK OYLAMASINDA HER ZAMAN Kİ GİBİ % 76 EVET OYU KULLANARAK HER SEÇİMDE GAZİANTEP İLÇELERİ ARASINDA BİRİNCİLİĞİ YİNE BIRAKMAYAN NURDAĞI HALKINA BU HAKLI VE BÜYÜK GURURU YAŞATTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER.