NURDAĞI BELEDİYESİNDEN EĞİTİME HER ZAMAN TAM DESTEK.

Belediyemiz her alanda olduğu gibi çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için, eğitime her zaman tam destek vermektedir. Bu kapsamda İlçemiz Fatih Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfının bakım, onarım ve tadilatı yapılarak Öğremenlerimizin ve Öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIR bugün, Fatih Ortaokulunu ziyaret ederek; bakım, onarımı ve tadilatı yapılan Özel Eğitim Sınıfında Öğretmenler ve öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIR, Öğretmenler ve Öğrencilerin taleblerini dinledi. Okul idaresi, Öğretmen ve Öğrenciler yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIR'a teşekkür ettiler.