İLÇEMİZDE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ.

İlçe Jandarma Komutunlığında düzenlenen program, saat 11.00' de Nurdağı Kaymakamlığı ve Nurdağı Belediyesi'nin Atatürk büstüne çelenk koyması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programa; İlçe Kaymakamımız Sayın Lokman DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Sayın MEHMET YILDIRIR, Kurum Müdürleri, Şehit ve Gazi yakınları ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahit SAĞDIÇ yaptı. Nurten Öztürk Ortaokulu öğrencileri; Mustafa Karal "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri, Kadir Can Balcı ise" Kınalı Kuzu" adlı şiiri okudu.

Programın akabinde ise Hurşit Mezarlığındaki Şehitlerimizin kabri ziyaret edilerek dualar edildi. Şehit ve Gazi yakınlarına yemek ikramında bulunuldu.