GAZİANTEP VALİMİZ ALİ YERLİKAYA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Valimiz Sayın Ali YERLİKAYA, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma ŞAHİN, Kaymakamımız Sayın Lokman DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIR ve beraberindeki heyet ile öncelikle Sakçagözü Mahallemizde bulunan 15 Temmuz Şehidimiz Şirin DİRİL'in ailesini ziyaret ettiler; daha sonra Hz. Ukkaşe Türbesi ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra Belediyemiz Kullar Kültür Merkezinde tüm Mahalle Muhtarlarımız ile buluşarak muhtarlarımızın dilek ve şikayetlerini dinlediler. Muhtarlar toplantısının ardından ise Belediyemiz Çay Bahçesinde Nurdağı halkımız ile bir araya gelen Sayın Valimiz ile beraberindeki heyet halkımızın da dilek ve şikayetlerini dinledikten sonra İlçemizden ayrıldılar.