BELEDİYEMİZ PERSONELLERİ VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ÜYELERİNDEN MEHMETCİĞE KAN BAĞIŞI. Belediyemiz personelleri ve Ak Parti İlçe Teşkilatı(Gençlik ve Kadın kolları)Afrin operasyonu Zeytin Dalı harekatında görev yapan Mehmetçiklerimiz için kan bağışında bulundular.

Ak Parti İlçe Teşkilatı binasında Kızılay Kan merkezi Gaziantep Şubesi ekipleri tarafından kurulan kan bağışlama standına katılım yoğun oldu. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIR, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet BALİ, Gençlik Kolları Başkanı Sayın Emre YİĞİT, Kadın Kolları Başkanı Sayın Nuray ATEŞ ve tüm teşkilat üyeleri gerekli formu doldurarak kan bağışı yaptılar. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YILDIRIR yaptığı açıklamada “ Afrin Operasyonunda görev yapan Mehmetciğimiz için bugün Ak Parti teşkilatı olarak kan bağışında bulunduk. Bu anlamlı organizasyonu yapan teşkilatımıza ve kan bağışında bulunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah askerlerimiz çok yakında zaferle dönecektir"dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet BALİ ise konuşmasında, “İlçe teşkilatı olarak bu kan bağış kampanyasını başlattık ve herkese teşekkür ederim. Tüm teşkilatım gelerek bu kampanyaya destek verdiler. Bu destekler ve kampanyalar sık sık olacaktır. Teşkilat başkanı olarak bu kampanyaya destek veren, bizleri kırmayarak teşkilat binasına kadar gelen herkese teşekkür ederiz. Zeytin dalı operasyonunda Afrinde görev yapan askerlerimizede başarılar diliyoruz.” dedi.