BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET YILDIRIR'N YENİ YIL MESAJI

Kıymetli Hemşehrilerim;

2017 yılını geride bırakıp, yeni umut ve heyecanlarla yeni yıla giriyoruz. Öncelikle yeni yılın çok daha bereketli, huzurlu, sağlık ve mutluluk içinde geçmesini temenni ederim.

Kıymetli Hemşehrilerim; Nurdağı Güneydoğu'nun incisidir, 2023 yılında'da Türkiye'nin incisi olacaktır. Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Nurdağı'mızı nasıl daha ileriye taşırız? Bizden sonraki nesillere nasıl daha yaşanılır ve büyük bir Nurdağı bırakabiliriz düşüncesi ile personellerimizle birlikte büyük bir özveri ile çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. 2018 yılı Nurdağı için hizmet yılı, değişim ve büyüme açısından da büyük başarılara imzaların atıldığı bir yıl olacaktır. Bu vesileyle; tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, saygı ve sevgi ile selamlarım.

MEHMET YILDIRIR - BELEDİYE BAŞKANI.