24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLÇEMİZDE DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, İlçemizde düzenlenen programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa;Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ekrem ŞENTÜRK, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Vahit SAĞDIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Musa YILDIRIM,okul öğretmenleri ve aileleri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Musa YILDIRIM yaptı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Nurten Öztürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kemal YILDIRIM tarafından Dünyanın Bütün Çiçekleri adlı şiir seslendirildi. Özel Nurdağı Koleji Anadolu Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mehmet ÖZTÜRK ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu. Devamında, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Son olarak yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi. Programın ardından Belediyemiz tarafından tüm katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.